Luxmusthaves.nl

Een tijdje terug in een rebels moment heb ik met een vriendinnetje vrij random een extra gaat laten schieten in mijn oor. Meerdere oorbelletjes, lange, korte, ik vind het fantastisch!

Zoektocht

Sindsdien ben ik met een soort zoektocht bezig geweest. Ik zoek van die kleine oorringetjes met een hangertje er aan. Ondanks dat ik volwassen ben en mijn omhulsel toch wel volgroeid zal zijn, heb ik niet een groot hoofd. De kleinste ringetjes lijken bij mij daardoor alsnog vrij groot. Maarrrrrrr ik heb ze gevonden. Hoe ik precies op de website terecht kwam weet ik eigenlijk niet. Google shopping, klikken, klikken en nog eens klikken en daar was het.

PATS BOEM

De webshop luxmusthaves op mijn beeldscherm. Super relaxte site, leuke items en mijn mini ringetjes met hangertjes. Ik werd spontaan fan van de webshop nu ik een punt kon zetten achter mijn oorbellen zoektocht. Dit is overigens niet gesponsord ofzo, ik ben gewoon oprecht fan van deze webshop met handgemaakte sieraden en cadeautjes en wil het daarom met jullie delen.

Oorbellen verpakking

Voordelen webshop

Naast dat de webshop dat super leuke producten verkoopt, maakt het ook gebruik van afterpay. Ik vind dat zelf altijd relaxed omdat ik zo’n sufferd ben die nog steeds gebruik moet maken van een random reader wanneer ik iets afreken. Op de een of andere manier krijg ik dat niet gefixt. Afterpay zorgt er voor dat ik niet met haast op zoek hoef te gaan naar die random reader maar gewoon kan bestellen. Top! Tevens voor 15:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. De producten op de webshop zijn betaalbaar en zo dus ook deze oorbelletjes. Vanaf €30 is het gratis verzenden. Omdat ik enkel deze oorbelletjes heb besteld betaalde ik wel verzendkosten maar deze blijven binnen de perken, echt top! Ik betaalde namelijk €1,95 en je kan zelfs zelf je verzendwijze selecteren. Hoe top is dat!

Leuk verpakt

De oorbellen waren inderdaad de volgende dag binnen, erg fijn! Daarbij zitten ze nog eens super schattig verpakt. En dat terwijl ik niet eens gebruik heb gemaakt van de GRATIS inpakservice. Ook leuk om cadeau te geven, daar hoef je niets meer aan te doen. Tevens krijg je bij het bestellen van oorbelletjes een paar gratis tippies meegeleverd.

Een link naar de oorbelletjes en dus de website vindt je hier: klik!

Oorbellen met tips van de webshop
Bij het inpakken van de oorbelletjes worden handige tips toegevoegd!

Kortom: top webshop, een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.