Action Shopblog: toffe artikelen voor weinig!

Action 30 gelpennen €2,99 & brush pens €0,99

Hoi allemaal!

Omdat ik afgelopen zomer dusdanig veel overuren heb gemaakt ben ik deze maand minder ingeroosterd wat wil zeggen dat ik veel vrije dagen heb. Niet altijd even gunstig. Vrije dagen betekent voor mij geld uitgeven ;). Van de week ben ik met een vriendinnetje even een rondje Action geweest. Wat een walhalla. De kerstproducten zijn namelijk binnen en uitgestald. Omdat ik nog niet precies weet wat er allemaal in huis is qua kerstproducten heb ik me op deze afdeling ingehouden maar wel zeer vermaakt. Wat een leuke en gezellige dingetjes en prulletjes.

Wel heb ik een hele hoop andere prullaria gekocht waar ik super gelukkig van wordt. Daarom deze shopblog. Veel lees plezier!

Voor de trouwe viervoeter

Oh wauw, zelfs voor de kerst hebben ze gedacht aan onze vriendelijke diertjes. Zelf heb ik een herder, althans, die woont nog steeds bij mijn ouders met pijn in mijn hart. Maar daar heeft dat beestje veel meer vrijheid en gezelligheid. Dus ik zoek hem regelmatig op. Ze hebben een advent kalender voor honden. Elke dag tot kerst achter elk vakje een koekie, brokje, kauwstokje of een andere lekkernij. Hoe awesome? Ik heb hem (nog) niet gekocht maar ik denk dat ik hem alsnog ga halen. Hij was rond de €5 maar omdat ik mijn hond niet iedere dag zie hield dit me tegen. Mmmmh nog even over denken.

Mechelse herder
Meet my doggieeee

Maar om hem toch iets te geven heb ik wel iets anders gekocht. Een super leuke kerst kauwstaaf van runderhuid in de vorm van een kerststokje. Ik weet eigenlijk niet hoe we dat noemen in Nederland. “Candy cane” staat het om bekend in ieder geval. Een zuurstok met een boogje er aan om in je kerstboom te hangen. Nu kan ik dat met deze niet doen, dan ligt de kerstboom om denk ik!

Xmas Candy cane Action
Xmas Candy cane €1,22

Cadeau tasjes

Oh hier ben ik zo’n fan van! Hoe klein je cadeautje ook is, een cadeau tasje maakt het altijd af en maakt het veel leuker om te geven. Je hebt nog veel meer soorten en maten.

Gift bags Action
Gift bags klein €0,19 groot €0,29

 #fail

Tijdens mijn wandeling door de Action wordt ik altijd een soort van hebberig. Ik vind alles handig om te hebben en denk alles nodig te hebben. Zo kwam ik de muts tegen. Super handig wanneer het echt wat kouder wordt. Ik hou van die “beanies”. Nu kom ik er thuis achter dat het voor “girls” is. Jonge meisjes en dus niet mijn maat. Ik had goede hoop omdat ik een klein hoofd heb, maar tevergeefs. Cadeau geven aan een van mijn nichtjes dus 😉

Action aankopen beanie en A6 schrift
Epic fail: schriftje A6 €0,49 & muts €1,12

Het kleine ringband schriftje in A6 formaat kocht ik omdat het fijn is om de boodschappen in op te schrijven. Er zit een scheurlijntje in waardoor je de velletjes er gemakkelijk uit kan scheuren. Ik was mijn andere boekje kwijt. Eenmaal thuis en wat opruimen en guess what? Boekje weer gevonden. Nu heb ik er dus 2. Ach ja, je kan het maar hebben! Beide aankopen een beetje gefaald dus.

Crea bea pennen!

Woehoeeee, ik vind handletteren zo tof. Ik heb de handletterboeken van de Action al in mijn bezit en wordt er al steeds beter in. Ik was alleen nog maar met zwarte fineliners in de weer en wilde graag wat extra’s toevoegen. Daarom de aanschaf van deze brush pens en gelpennen. Ik ben zeer benieuwd naar de kwaliteit ervan. De gelpennen zitten gelijk in een super handige opberg box. De brush pens zijn er ook in andere kleuren zoals bijvoorbeeld wat meer natuurtinten. Super tof he?

Action 30 gelpennen €2,99 & brush pens €0,99
30 gelpennen €2,99 & brush pens €0,99

Naast deze kleurige pennen en stiften kocht ik ook 3 zwarte kalligrafie stiften in 3 verschillende diktes. Volgens de verpakking zijn ze geschikt voor verschillende soorten papier, karton, hout en canvas. Tevens geeft de verpakking aan dat het weerbestendig is. Mhhh, dat betwijfel is. Anyway, zeer geschikte stiften voor handletteren volgens de verpakking.

Action kalligrafie stiften €0,94
Kalligrafie stiften €0,94

Air-cushion envelopes

Omdat ik best veel dingen via Marktplaats verkoop (ik ben er echt fan van), kocht ik deze luchtkussen enveloppen. Dit omdat ik ook soms breekbare of kwetsbare dingen verkoop. Dan is dit ideaal en nog leuk om te ontvangen ook! Er zit een blauwe, zilveren, rode en roze enveloppe in. De enveloppen zijn iets kleiner dan A4 en zitten een beetje tussen de A4 en A5 maat in. Er zit een plakstrip op, echt ideaal! Mocht je iets kwetsbaars willen verzenden dan is dit een aanrader!

Action air-cushion envelopes
Luchtkussen enveloppen €0,69

Tandenborstel

Last but not least, deze tandenborstels voor op de elektrische tandenborstel. Ik poets al een aantal jaren elektrisch en dat bevalt me prima. Ik vergeet altijd om regelmatig die borsteltjes te vervangen. Super ranzig eigenlijk. Voorlopig heb ik weer even genoeg.

Action opzetborsteltjes elektrische tandenborsten €2,99
8 opzetborsteltjes elektrische tandenborstel €2,99

Totalennnnn

Dit alles bracht mij op een totaal van €12,29! Allemaal weer leuke, nieuwe, handige en nuttige dingen om aan mijn stash toe te voegen. Niet alles was even nuttig, maar dat krijgt uiteindelijk ook wel weer een doel.

En een leuke bijkomstigheid is dat ik er samen met een vriendinnetje echt wel een uurtje heb rondgelopen. Leuke bezigheid en leuke spulletjes. Win win situatie! 😉

Ben je ook zo’n Action fan? Wat is jou leukste aankoop van de afgelopen tijd? I like to know.. Laat het me weten in de reacties! 🙂

-XX-

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.