Primark shopblog: top aankopen!

Alleen even kijken in de Primark en vervolgens met een kar vol richting de paskamers lopen.. Herkenbaar? Gelukkig had ik een kritisch vriendinnetje bij me wat er voor zorgde dat ik me toch redelijk heb kunnen beheersen. Dat zelfbeheersing is een terugkomend onderwerp in mijn leven. Met eten, shoppen.. behalve met sporten. Muhaha!

Eenmaal binnen..

Anyway, Primark heeft op het moment een redelijk leuke collectie hangen vind ik. We gaan weer richting de winter (helaas) en dat is te merken. Leuke vesten, dikke truien en warme sloffen. Wil je weten wat ik heb gekocht? Lees dan verder 🙂

#1 Primark: Fluffy trui

Ik begon mijn reis door de Primark op de kledingafdeling. Daar kwam ik een aantal truien tegen, die had ik namelijk nog niet ;), welke ik heb gepast. Bij Primark merk ik dat ik niet naar de maat op het kaartje moet kijken maar gewoon een inschatting moet maken door naar het product te kijken. En dan nog lijkt de ene maat 36 weer beter te zitten dan de andere maat 36. Een beetje proberen dus. Van alle truien en vesten die ik heb gepast kwam ik uiteindelijk thuis met de volgende 2.

Fluffy sweater
Roze warme trui €13,00

Deze trui staat op de bon als fluffy v neck. En fluffy dat is de trui zeker. Ik heb een maat M gekocht, beetje oversized. Maat S zat eigenlijk hetzelfde alleen de voorkant was wat kort. Dat bedoel ik met niet naar de maten kijken maar gewoon proberen. Ondanks dat de trui fluffy is, kriebelt hij niet. Ik gok dat dit een van mijn favorietjes gaat worden deze winter. De zachte kleur en de V hals zorgen er voor dat de trui toch nog vrouwelijkheid uitstraalt.

#2 Primark: Grijs “sportief” vest

Grijs vest
Grijs vest €11,00

Dit grijze vest heb ik ook gekocht. De binnenkant is heerlijk zacht. Geen idee hoe dit is na 1x wassen maar voor nu zit hij heerlijk warm. Ik heb deze gekocht omdat het een wat langer model is. Ik vind dit zelf altijd heerlijk bankhangen. Dan blijft mijn rug warm. Ik kocht deze is maat 34. Een maat die ik zelden koop omdat ik er normaal gesproken niet in pas haha. Ik denk ook dat het vest was losser en ruimer bedoeld is, maar in maat 34 zag je nog enigszins vormen. Op een bluhhhh dag zou ik hem dan ook eventueel op een spijkerbroekkie kunnen dragen. Top aankoop dus! 😉

#3 Primark: Leafs blouse

Blouse leafs
Blaadjes blouse €9,00

Toen ik deze blouse zag hangen was ik direct verliefd. Niet perse warm voor de winter maar wel leuk voor een dinertje of voor de wellicht wat minder strenge winterdagen (hoop doet leven toch?). Ik heb hem gecombineerd met een leren rok van de Vero Moda die ik afgelopen voorjaar heb gekocht. Ideale blouse om te combineren. Zo kan je er een wat nettere outfit van maken maar met een jeans en een paar sneakers heb je een casual outfit. Heerlijk, en dat voor €9! Eigenlijk een lachertje he?

Haha hoor mij nou praten, alsof ik verstand heb van mode. Voor 3 jaar terug liep ik non stop in joggingpakken rond. Dat was mijn sportieve periode. Die is nu weg helaas. Motivatietips zijn welkom ;)!

#4 Primark: Enkellaarsjes

Zwarte blokhakken
Zwarte blokhakken (enkellaarsjes)  €17,00

Van de kledingafdeling door naar de schoenenafdeling. Eigenlijk ben ik niet echt van de schoenen van de Primark. Kleding mag goedkoop zijn als het degelijk is maar schoenen moeten gewoon goed zijn aangezien je daar de hele dag je eigen gewicht mee moet verplaatsen. Toch kon ik het niet laten om deze te passen. Een niet te hoge en stevige hak waarmee je rustig kan opbouwen om uiteindelijk zonder problemen op hakken uit te kunnen gaan (goals!). Inmiddels heb ik er al een dag mee door de stad geslenterd en ze zitten eigenlijk wel prima! Zeer tevreden.

#5 Primark: Ondergoed

Ondergoed
Ondergoed: sokken €3,00 & strings €4,50

Van de schoenenafdeling doorgelopen naar de ondergoed/pyjama afdeling. Ik had even nieuw zwart ondergoed nodig en een stel stokken. Geen idee of het qua prijs kwaliteit een beetje te doen is maar laten we het een kans geven! 7 paar sokken voor €3,00 is toch een koopje? Het is gewoon katoen dus volgens mij kan dat niet misgaan.

#6 Primark: Home accessoires

Home accessoires
Home accessoires: Chipmug €6,00 & geurstokjes €1,50 

Last but not least de home accessoires afdeling. Ik kocht geurstokjes van €1,50. Ze hebben heel veel verschillende geuren waar ook allemaal testers van staan. Ideaal om de juiste keuze te maken. Er zijn een hele hoop lekkere geuren maar er kan er maar één de winnaar zijn. Ik nam deze mee. Normaal heb ik altijd geurstokjes van Rituals voor op de slaapkamer maar laatst kocht ik weer een paar nieuwe die binnen een week op waren. Schandalig duur grapje dan. Dus laat ik deze maar eens proberen. Als het goed is gaan deze 4 weken mee. Vooralsnog lijkt het te kloppen. Ze geven een subtiele geur af in de slaapkamer dus vooralsnog ben ik  er blij mee!

En dan… wat mijn complete aankoop bij de Primark afmaakte: de Chipmug! Ik was er al super lang naar op zoek. Ik had zelfs een vriendinnetje die in stad woont er op af gestuurd maar steeds waren ze uitverkocht. Ik had de hoop al opgegeven en vervolgens liep ik er zo tegenaan. Wat een droppie niet waar? Ik gebruik hem als accessoire in huis en niet om uit te drinken. Dat vind ik zonde.

Happy de peppy

Dit waren mijn aankopen. Ik ben er helemaal happy de peppy mee en dank mijn vriendinnetje voor haar kritische blik wat er voor gezorgd heeft dat ik “maar” €65 heb hoeven af te rekenen. Als zij er niet was geweest was dit bedrag vermoedelijk verdrievoudigd met allerlei aankopen die ik nooit had aangedaan. That’s me!

Hartelijk dank voor het lezen. Mochten jullie recent nog aankopen hebben gedaan die ik heb gemist, laat het me dan weten. I like to know….

xx

2 Comments

  1. Die trui, die blouse, dat kopje. Ik wil ze allemaal hebben. Ik ben lang niet naar de primarkt geweest, maar deze dingen zien er erg leuk uit. Misschien moet mama toch maar een keer de kindjes bij de oppas droppen en een dagje gaan shoppen

    1. Haha, ze hebben soms zuuuuuulke leuke dingen! Even wat mama tijd is toch heerlijk!… Ik kan me voorstellen dat het soms lastig is om hier aan toe te komen met een druk gezinnetje. Maar volgens mij is dat het allemaal waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.