ALE-HOP: de winkel waar je gelukkig van wordt

ALE-HOP

ALE-HOP

Wat doe je op een bewolkte dag aan de Spaanse Costa? Juist, shoppen! Zo kwam ik onder andere bij de ALE-HOP terecht. Echt een goddelijke beleving. De naam alleen al, heerlijk toch? Het is een soort van kruising tussen de Primark accesoires afdeling en de Action en in heel Spanje terug te vinden. Een hoop prullaria, hebbedingen en gadgets. Persoonlijk word ik daar ietwat hebberig van maar bovenal erg gelukkig dus ik heb er een poosje rondgestruind.

Gekochte items

Het kostte me enigszins moeite om niet een shitload aan accessoires in te slaan. De gedachte dat alles wat ik zou kopen ook weer in mijn handbagage koffertje mee terug naar Nederland moet reizen hield me scherp. Mijn handbagage ging op de heenweg al amper dicht namelijk. Hierdoor kon ik niet te veel kopen. Dat was mijn redding, haha. Dit zorgde er voor dat ik 3 kleine items heb gekocht, maar o zo leuk!

Notitieboekje
ALE-HOP notitieboekje €3,00

Bovenstaand notitieboekje met daarop ‘el mundo es mejor contigo’ wat ‘de wereld is beter met jou’ betekent stopte ik als eerste in mijn mandje. Van notitieboekjes krijg ik geen genoeg. Ze hadden er zoveel in verschillende maten. Ik heb voor het kleine maatje gekozen omdat ik die nog niet had en deze gemakkelijk in mijn handtas kan stoppen. En owja, dit past nog wel in mijn handbagage. Ik vond het ook wel wat hebben die Spaanse tekst er op!

Washi tape
ALE-HOP washi tape 4 rolletjes €2,00

Voor bij mijn notitieboekje kocht ik dit setje van 4 washi tapes. Eentje met bloemetjes, eentje met blaadjes, eentje met ananassen en eentje met watermeloenen. Noem me een sukkel maar ik heb washi tape nog maar net ontdekt en ik ben een groot fan. Ik gebruik het om mijn notities en agenda op te fleuren. Ik zit er tevens over na te denken om een bullet journal aan te gaan schaffen en hiermee aan het werk te gaan. Maar hey, zoals ik al eerder zei…. ik en creatief in één zin gaan nou niet perse samen. Dus ik ga over dat bullet journal nog eens even goed nadenken. Ik denk eerder dat ik een persoon ben voor ‘wreck this journal’. Ken je dat? Dat is er eentje waar je je koffie overheen mag morsen, nat kan laten worden en vlekken in mag maken. Dat klinkt meer als ik.

Iphone 6 hoesje
ALE-HOP telefoonhoesje €5,00

Naast niet creatief zijn kennen mensen mij ook als grote eter. Eten en slapen, mijn hobby’s. Ik ben nog opzoek naar iets actievere hobby’s dus tips zijn welkom! 😉 Omdat ik een grote fan ben van pizza viel mijn oog op dit hoesje met pizza slices. Love it! Er zitten van die bewegende oogjes in, fantastisch toch? Muhaha.. Ja ik ben 26, who cares?

Na deze 3 items te hebben afgerekend ben ik snel de ALE-HOP uitgesjeest. Pure zelfbescherming.

Verder heb ik naast wat boodschappen niets gekocht tijdens de shopsessie. Ik ben nog op zoek gegaan naar Adidasjes, de Stan Smith versie. Ik had witte aan toe ik het vliegtuig instapte maar die zijn eigenlijk wel aan vervanging toe. Ik dacht als ik nieuwe vind kan ik de oude hier achterlaten. Ik heb nogal moeite met afscheid nemen van afgetrapte schoenen. Die lopen nou eenmaal het lekkerst maar gezien mijn volle handbagage had ik niet anders gekund dan ze weggooien en achterlaten. Leek me wel makkelijk, maar helaas.

Chillen in de zon

De wolken begonnen ook langzaam weer plaatst te maken voor de zon dus ik had geen zin om meer winkels in te banjeren. Zodra de zon schijnt wil ik ook echt buiten zijn. Ik voel dan echt een drang ofzo, heel gek. Dit had ik vroeger ook al. Ik kan dan bloedchagrijnig worden als ik bijvoorbeeld met 25 graden en volle zon in de file sta of wanneer mensen om 14.00 bedenken om wellicht om 15.00 eens naar het strand te gaan. Well, hello……… de zon schijnt al de hele freaking dag! Hoezo pas om 15.00 naar het strand? Ben je gek!?

Dus ja, het shoppen maakte plaats voor zonnen en chillen. Een koud drankje in mijn hand, voetjes bungelend in het zwembad en genieten met vriendlief. Mijn ultieme vakantiegevoel.

Wat is jou ultieme vakantiegevoel?

I like to know.. xx

en owja, mocht je nog naar Spanje gaan komende periode, stap dan een van de vele ALE-HOP winkels binnen. TIP!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.